مردم شریف خواف که از روزها قبل خبر تشریف آوری رئیس جمهور را شنیده بودند، از ساعات اولیه امروز جهت استقبال از ایشان روانه استادیوم ورزشی شهر گردیدند.
با ورود دکتر احمدی نژاد به محل استقبال سرود جمهوری اسلامی پخش گردید و با تلاوت آیاتی از قرآن کریم جلسه آغاز شد.
روز چهارشنبه مورخه 20 ارديبهشت ماه سال 1390 مسابقات سخنراني ويژه طلاب حوزه علميه برگزار گرديد. در اين مسابقه كه در سه سطح مقدمات، متوسطه و عالي برگزار گريد 32 نفر از طلاب حوزه هاي علميه احناف خواف و تعليم القرآن نشتيفان به رقابت پرداختند.
دیدار دانشجویان اهل سنت کشور با علما و اندیشمندان، با عنوان "سدۀ 15؛ طلوع بیداری اسلامی و عدالتخواهی، افول استبداد و خودمحوری"، صبح روز پنجشنبه 7 اردیبهشت91 در محل مسجد جامع مکی زاهدان برنامه های خود را آغاز نمود.
در ابتدای این جلسه باشکوه "قاری اسماعیل رستاخیز"، از قاریان مشهور استان سیستان و بلوچستان، با تلاوت زیبا و جذاب خویش این نشست معنوی را مزین نموده و فضای منور و معنوی آن را صدچندان کرد.
امروز 29 اسفندماه 90 جلسه دیدار و میثاق فرهیختگان شهرستان خواف توسط دفتر امور دانشجویی حوزه علمیه احناف خواف برگزار گردید.
جلسه مذکور که در نوع خود پربار و زیبا بود، با اجرای زیبای آقای دین محمد صالحی –کارشناس ارشد ادبیات- و تلاوت دلنشین دانشجوی محترم آقای عبدالجلیل مشورتی آغاز گردید و با ادای خیرمقدم توسط مولوی حسین احمد شهیدی –مدرس حوزه علمیه احناف خواف – ادامه یافت.
پس از آن جناب مولوی علی خیری –استاد و مدیر حوزه علمیه صدیقیه تربت جام- با بیانات شیوا و پرمحتوای خود پیرامون «اخلاص و راهکارهای تزکیه» زینت بخش بودند و بر عرفان حضار افزودند.
«ماشا الیلیکینا» نام مشهوری در روسیه و مناطق روسیزبان است. او حدود ۲ سال پیش به عنوان یک هنرپیشه جذاب و یک مدل زیبا مطرح بود و شهرت و محبوبیتش با اوج گرفتن «گروه رقص و موسیقی فابریک» در روسیه، به بالاترین حد رسید.
به گزارش ابنا، ماشا الیلیکینا، ستاره سابق سینما، رقص و موسیقی، اینک حجاب اسلامی در بر دارد و به تدریس در مدارس مشغول است. وی میگوید از جلوههای کاذب سابق متنفر است و اکنون احساس خوشبختی میکند.
اين موسوعه علاوه بر اينكه همه فهم، ساده و روان ميباشد از بار علمي و اعتباري بالا در مجامع علمي و دانشگاهي نيز برخوردار است و با دوري از تفصيل بيش از حدّ، جامعيت در خور توجه داشته و مرجع و مأخذي سودمند و مطمئن براي تمامي طبقات اجتماعي ـ با هر گونه بار علمي ـ ميباشد.
از ابتكارات به كار رفته در اين موسوعه ارسال و واگذاري هر قسمت از مدخلها به فقهاء مشهور و متبحر مربوط به همان مذهب در سر تا سر نقاط مختلف دنياي اسلام، براي تصحيح و بازنگري و تأييد و در بعضي موارد تأليف است كه به نوبه خود بسيار ارزشمند است كه البته هزينه زيادي نيز داشته است. اين نحوه كار، به اين موسوعه از لحاظ ديدگاه و تعداد مؤلّفان جامعيت و فراگيري ويژه بخشيده است كه در كمتر دائرةالمعارف و موسوعهاي ميتوان سراغ داشت.
ایشان در ادامه افزودند الحمدلله در منطقه ما وحدت حکمفرماست و سعی بکنیم که این امنیت و وحدت همیشه باقی بماند و این وحدت زمانی مستدام خواهد بود که احترام یکدیگر را داشته باشیم و در کنار هم باشیم و به خصوص ، به مقدسات یکدیگر احترام نماییم و مسوولین هم بر این امر تاکید دارند. همانطور که چند روز پیش در روزنامه خراسان نوشته بود: مقام معظم رهبری دستور تخریب مقبره ابولولو مجوسی را داده بودند چون موجب اختلاف شده بود .
آنجلا می گوید: خداوند اسلام را به من هدیه داد و با این کار دریچه قلب مرا به سوی زیبایی ها گشود. اسلام راه درست زندگی را به من نشان داد و حالا من در این دنیا زندگی می کنم تا آنچه را پروردگارم از من درخواست کرده برای فراهم کردن زندگی آرام و شاد برای خود و همنوعانم در این دنیا و در آخرت به انجام برسانم و از راهنمایی های اسلام برای رسیدن به سعادت استفاده کنم.
روز جمعه مورخه 15/ 7/ 1390 بار دیگر نسیم الطاف الهی وزیدن گرفت و برای فارغ التحصیلی طلاب علوم دینی حوزه علمیه دارالعلوم اسلامی خلیل آباد خواف ، گردهمایی بزرگی جهت گرامیداشت ختم صحیح البخاری " اصحّ الکتب بعد کتاب اللّه" برگزار گردید.