اهل سنت، جمعیت قابل توجهی از مردم ایران را تشکیل می‌دهد.

ایشان افزود: متاسفانه امروزه مسلمانان ادعای مسلمان‌بودن می‌کنند اما در مقابل فرمان الله‌تعالی چون و چراهایی مطرح می‌کنند. حکیم به ذاتی گفته می‌شود که هیچ امر او خالی از حکمت نیست و وقتی الله‌تعالی دستور به بازداشته‌شدن از حرام و اجرای حلال می‌دهد اینها همه به نفع ماست.

ایشان در ادامه به اهمیت تسلیم در برابر حکم پروردگار در خلال آیات قرآن پرداخته اظهار داشت: الله‌تعالی در سوره احزاب آیه ۳۶ می‌فرماید: “و ما کان لمومن و لا مومنة اذا قضی الله و رسوله أمرا أن یکون لهم الخیرة من أمرهم و من یعص الله و رسوله فقد ضل ضلالا مبینا” مناسب نیست برای مرد و زن مومن آن زمانی‌که الله‌ذوالجلال و رسول او امری بنمایند با این حال برای خود اختیاری متصور شوند و کسی که از فرمان الله و رسولش سرپیچی کند دچار گمراهی واضح و روشنی شده است.

همچنین الله‌تعالی در سوره بقره آيه ۱۳۱ می‌فرماید: “اذ قال له ربه اسلم قال اسلمت لرب العالمين” ای پیامبر به یاد آور زمانی که الله‌تعالی به ابراهیم(ع) فرمود: تسلیم امر ما شو و ابراهیم(ع) فرمود: يا الله تسلیم شدم.

وی ادامه داد: حضرت ابراهیم که آزمون‌های سختی را پشت سر گذاشت بعد از اینکه به دستور رب‌العالمين خانه کعبه را بنا می‌کند، دعا می‌نماید که خدایا از من بپذیر و ای پروردگار: مرا و فرزندانم را امت مسلمان و تسلیم در برابر امرت قرار بده.

رسول اکرم(ص) در جواب مشرکان که به ایشان گفتند: ای محمد(ص)؛ از دین جديدت دست بردار و به دین آبا و اجدادت برگرد پاسخ داد: من مامورم که تسليم امر الله باشم.

مولوی باهیئت در ادامه به فواید و برکات تسلیم در پرتو قرآن پرداخته و برشمرد: الله‌تعالی در سوره نسا آیه ۶۹ می‌فرماید: آنانی‌که تسليم امر خدا و رسول باشند قطعا در آخرت به همراه کسانی هستند که الله‌تعالی بر آنها انعام کرده است؛ مانند پیامبران، صالحان و شهيدان که رفاقت با اینها بسیار نیکوست و از جمله نعمت‌های عظیم آخرت است که همنشينی با همچنین بزرگانی آرزوی هر مسلمانی‌ست و راهش جز اطاعت رب‌العالمين و رسول او نیست.

وی افزود: دریافت اجر عظیم پروردگار فقط با تسلیم در برابر امر الله به دست می‌آید.

ایشان تصریح کرد: در این زمانه‌ای که راه‌های شیطان‌پرستی و هواپرستی به کثرت یافت می‌شود و ابزار و افراد مختلفی برای به بیراهه‌کشاندن جوان مسلمان بسیج شده‌اند که در این زمان هدایت رب‌العالمين را با تسلیم در برابر امر الله به چنگ آوردن جزو بزرگترین نعمتهاست. الله‌تعالی در آیات ۶۶ تا ۶۸ سوره نساء می‌فرماید: “و لو انهم فعلوا ما یوعظون به لکان خیرا لهم و أشد تثبیتا و اذا لاتیناهم من لدنا أجرا عظیما و لهدیناهم صراط مستقيما” اگر انسان‌هايی که ادعای مسلمان‌بودن دارند اوامر الله تعالی را انجام دهند این به نفعشان است و به استحکام و استواری ایمانشان می‌افزاید و در آن هنگام پاداش عظیمی دریافت می‌کنند و قطعا آنها را به راه راست هدایت می‌کنیم.

مدرس حوزه علمیه احناف خواف خاطرنشان کرد: از نمونه‌های بارز تسلیم‌بودن در برابر امر پروردگار حضرت ابراهیم و فرزندش اسماعیل است. حضرت ابراهیم(ع) آزمایش‌های سختی را پشت سر گذاشت؛ آنجا که به او دستور داده می‌شود تا تک و تنها با بت‌پرستی مبارزه کند و در نتیجه در آتش انداخته می‌شود. بعد از آن به او دستور داده می‌شود تا همسر و فرزند شيرخوارش را تنها در بیابان بگذارد و او برگردد. همچنین آن جایی‌که فرزند به سن نوجوانی می‌رسد و در خواب می‌بیند که باید فرزند عزیزش را ذبح کند باز هم تسلیم امر پروردگار شده و فرزندش را به قربانگاه می‌برد. الله‌تعالی در سوره صافات می‌فرماید: هرگاه فرزند حضرت ابراهیم(ع) به سن نوجوانی رسید حضرت ابراهیم به پسرش گفت: ای فرزندم در خواب بر من نمایان شد که تو را باید در راه الله ذبح کنم؛ نظر تو چیست؟ فرزند جواب داد: به هر چه مامور شده‌ای انجام بده و ان‌شاءالله مرا از صابرین خواهی یافت.

ایشان افزود: با توجه به نزدیک‌بودن به عید سعید قربان، رب‌العالمين برای من و شما تعیین کرده است تا گوسفندی را در راه الله ذبح کنیم. وای بر حال مسلمانی که در برابر اين تصميم پروردگار موضع‌گیری کند و بهانه‌های واهی بیاورد.

ایشان یادآور شد: متاسفانه یک ذهنیت نادرستی که در غالب خانواده‌هاست این است که می‌گویند مرد خانواده قربانی کند کفایت می‌کند؛ اینها به سبب عدم آگاهی به امور دین است. مرد اگر مستطیع باشد بر او واجب است قربانی کند و زن نیز آزاد است و اگر دارایی چه زن و چه مرد به بیست مثقال طلا برسد بر آنها واجب است تا قربانی کنند و نباید انسان در مقابل حکم خدا و رسولش شانه خالی کند. رسول اکرم(ص) می‌فرمایند: کسی‌که توانایی قربانی دارد و با این حال قربانی نمی‌کند به مصلای ما مسلمانان نزدیک نشود. در جایی دیگر می‌فرمایند: کسی‌که توانگر است و به بهانه‌های مختلف قربانی نمی‌کند بر هر دینی که می‌خواهد بمیرد.

ایشان در ادامه خطاب به فروشندگان دام افزودند: آن افرادی که گوسفندانی را جمع آوری کرده تا در روز عید بفروشند اين عزيزان باید انصاف را رعایت کنند و بی‌خود و بی‌جهت بر قیمت دام نیافزایند. افرادی که گوسفند خریداری می‌کنند حتی‌الامکان سعی کنند پول قربانی را نقداً پرداخت کنند و یا حداقل در سر وعده مقرر شده پرداخت کنند؛ چرا که حق‌الناس را الله نمی‌بخشد. رسول اکرم (ص) می‌فرمایند: کسی‌که مال مردم را می‌گیرد و نیت او ادای آن است الله‌تعالی زمینه ادای آن دین را آسان می‌کند. اما اگر انسان نیت ادای آن را نداشته باشد الله‌تعالی مال او را تباه می‌کند و بی‌برکتی در مال و جانش به وجود می‌آید.

ایشان در بخش دیگر سخنان خویش در زمینه سال تحصیلی جدید حوزه علمیه احناف خواف گفت: سال تحصیلی حوزه علمیه احناف خواف در پانزده شهریورماه رسماً شروع به فعالیت می‌کند و ثبت‌نام آن از ششم شهریور صورت می‌گیرد. چه خوب است تا فرزندان خود را به حوزه بفرستیم تا افتخاری معنوی برای خود و خانواده باشند.

مولوی باهیئت در زمینه دولت دوازدهم خاطرنشان کرد: هفته دولت آغاز شده است و به دولت دوازدهم تبریک عرض می‌کنیم.

وی افزود: کابینه دولت تشکیل شد، اما متاسفانه با وجود در خواست‌های مکرر اهل سنت که از شخصیت‌های واجد شرایط آنها به کار گرفته شود اما متاسفانه از هیچ وزیر اهل سنتی استفاده نشد. عملکرد دولتمردان گاهی وقتها نشان از این است که آنها در جریان برخی مسائل نیستند و یا اگر هستند چشم و گوش خود را بر حقایق بسته‌اند.

ایشان تاکید کرد: اهل سنت، جمعیت قابل توجهی از مردم ایران را تشکیل می‌دهد. اهل سنت جزو ملت ایران‌اند. اهل سنت در هشت‌سال جنگ تحمیلی در کنار برادران شیعه خود از میهن دفاع کردند و جان دادند و جانباز دارند. اهل سنت مرزبانان خوبی برای میهن بوده‌اند و هستند و در مراسمات سیاسی از جمله انتخابات در دوره‌های مختلف شرکت فعال داشته‌اند. در بین اهل سنت این کشور، تحصیل‌کرده‌ها و نخبه‌های فراوانی وجود دارد که از عهده بالاترین مسئولیت‌های دولتی به خوبی بر می‌آيند. اینها همه واقعیت‌هایی‌ست که مسئولین باید مد نظر گیرند.

ایشان افزود: متاسفانه با وجود بسیاری از درخواست‌های قانونی و مکرری که از طرف اهل سنت صورت می‌گیرد اما باز هم حقایق را نادیده گرفته و توجه نمی‌کنند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *